Pomocná/ý účetní pro OZP / OZZ (Pardubice)

UFIR Pardubice s.r.o. nabízí v Pardubicích volnou pracovní pozici "Pomocná/ý účetní pro OZP / OZZ". Nástupní mzda je 10 920 – 12 600 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Pomocná/ý účetní pro OZP / OZZ
Obor(y):
Administrativa
Obec:
Pardubice
Mzda:
10 920 – 12 600 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
Střední odborné (vyučen)
Adresa pracoviště:
UFIR Pardubice s.r.o.
Jana Palacha 363
53002

Další informace o volném místu

Jsme mladá, ale rychle rostoucí úklidová firma UFIR, která poskytuje kvalitní úklidové služby pro firmy i domácnosti. Naším cílem je nejen udržovat čisté a příjemné prostředí pro naše klienty, ale také vytvořit pozitivní pracovní prostředí pro naše zaměstnance. Jsme hrdi na přátelský kolektiv ve firmě a nabízíme individuální přístup ke každému zákazníkovi i zaměstnanci.
Protože stále rosteme, hledáme k nám do týmu do Pardubic pomocnou/pomocného účetní, kterou/kterého baví práce s čísly, účetnictví ji/mu není cizí, ale nemusí být úplným odborníkem – vše potřebné Vás naučíme. Důležité je nadšení pro tento obor a ochota učit se novým věcem. Důležitá je pro nás příjemná a bezproblémová komunikace uvnitř firmy, ale i s klienty, úřady. Ideální je řidičský průkaz, když je třeba vyřídit něco mimo kancelář, ale není podmínkou.
Tato pozice je vhodná pro OZP / OZZ a je možná na zkrácený pracovní úvazek.

Našel / našla jste se v tom? Tak čtěte dál a zjistíte, co bude náplní Vaší práce.
Administrativní činnost spojená s účetnictvím, ale nejenom s ním, práce se skladovým systémem a vedení skladového hospodářství, fakturace, administrativa spojena s náborem lidí a jejich zaškolování. Budete pravou rukou naší hlavní účetní, od které se můžete mnohé naučit.
Zaujal Vás náš inzerát? Láká Vás stát se součástí rostoucí firmy s jasným cílem a hodnotami, dejte nám o sobě vědět na tel. č. 773 294 445 nebo na e-mail imramovska@ufir.cz.

Kontakt na zaměstnavatele

Ing. Blanka Imramovská
Provozní manažer
telefon: 773 294 445
email: imramovska@ufir.cz

UFIR Pardubice s.r.o.
Pardubice
53002

email: info@ufir.cz


Poslední změna: před 2 měsíci