Analytik/analytička nákupu (Pardubice)

Foxconn European Manufacturing Services s.r.o. nabízí v Pardubicích volnou pracovní pozici "Analytik/analytička nákupu". Nástupní mzda je od 31 900 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Analytik/analytička nákupu
Obor(y):
Finance, Obchod a cestovní ruch
Obec:
Pardubice
Mzda:
od 31 900 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Adresa pracoviště:
Foxconn European Manufacturing Services s.r.o.- Pardubice

Další informace o volném místu

Příprava interního a externího reportingu týkajícího nákupu, analýzy dat a řešení mimořádných cílů KPI, aktivní účast na standardních zadávacích procesech / SCM procesech a jejich zlepšování.
Včasné a přesné vytváření a odeslání denních a týdenních reportů a následných opatření na vyžádání.
Zpracování a validace reportů a vyřešení jejich důsledků. Pomoc při udržování prvků datových zdrojů, udržování zaměnitelnosti, matice cen, inventář a transakční integrita. Rozhraní s příslušným personálem při řešení identifikovaných akcí vyplývajících ze společného reportingu a KPI.
Zajištění toho, že všechny reporty o inventáři a cenách jsou řádně prozkoumány před jejich zveřejnění v týmu. Vizualizace výstupů analýzy (prezentace / reporting). Doporučování změn procesů a postupů potřebných ke zlepšení celkové účinnosti dodavatelského řetězce. Navrhování kreativních prototypů podle specifikací. Aktivní práce na zlepšení (znalost kódů Excel VBA, návrhy v Qliku). Shromažďování a vyhodnocování zpětné vazby uživatelů.
Zaměstnanecké výhody: Smlouva na dobu neurčitou, garantujeme mzdu na účtu 15. den v měsíci, roční Cafetérie 3 000 bodů, každoroční navyšování mzdy a možnost kariérního růstu, dotované stravování od externího dodavatele, možnost využítí zvýhodněných mobilních tarifů od společnosti T-mobile, firemní fitness s kavárnou, k dispozici v areálu je velká krytá kolárna, parkoviště, zastávka MHD je 3 minuty chůze.
Vhodné pro absolventy.
První kontakt e-mailem nebo telefonicky.

Kontakt na zaměstnavatele

Radka Zahajská
telefon: +420 704 684 643
email: rzahajska@cz.foxconn.com

Foxconn European Manufacturing Services s.r.o.
Pardubice
53003

email: rsvobodova@foxconn.cz;pduskova@foxconn.cz


Poslední změna: před 3 měsíci