Asistent/ka - administrativní pracovník/pracovnice (Poběžovice u Holic)

Andrea Špačková - PRODUCT - SPACEK nabízí v obci Poběžovice u Holic volnou pracovní pozici "Asistent/ka - administrativní pracovník/pracovnice". Nástupní mzda je 23 000 – 30 000 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Asistent/ka - administrativní pracovník/pracovnice
Obor(y):
Administrativa
Obec:
Poběžovice u Holic
Mzda:
23 000 – 30 000 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
ÚSV s maturitou
Adresa pracoviště:
Andrea Špačková - PRODUCT - SPACEK - provozovna
53401

Další informace o volném místu

Nástup dle dohody.
Náplň práce spočívá ve výpomoci celkového chodu kanceláře a recepce firmy (přivítání a ohlašování návštěv, proaktivní přístup k zákazníkům - kompletní péče během celé jejich návštěvy), roztřídění došlé korespondence, drobné nákupy pro kancelář a výrobu. Vyřizování emailových nebo telefonických poptávek či objednávek (přijaté x vydané), odesílání zásilek pomocí spedičních firem PPL, UPS, Fedex, Schenker - logistická organizace (poptávka cen dopravy) a další administrativní činnost spojená s prací na počítači. Výhodou budou znalosti v oblasti obchodní korespondence, obstarání firemní recepce. Dále zkušenosti s prací s lidmi a příjemné vystupování. Pracovní doba 7:30 - 16:00.
Nabízíme práci ve stabilní, prosperující a moderní české firmě, která se zabývá výrobou brzdových komponentů. Práce v přátelském kolektivu v příjemném a moderním prostředí spolu s adekvátním finančním ohodnocením s možností každoročního růstu. Příspěvek na stravování, prémie za aktivitu, finanční zvýhodnění nekuřáků
Vhodné pro absolventy.
První kontakt e-mailem nebo telefonicky v době 7.30 - 16.00

Kontakt na zaměstnavatele

Iva Pešková
telefon: 466 682 065
email: goldfren@goldfren.cz

Andrea Špačková - PRODUCT - SPACEK
Náchod
54701

telefon: 466 682 065
email: goldfren@goldfren.cz


Poslední změna: před 1 měsícem